Sari la conținut

La Volan - Haine noi pentru Honda Civic

25 septembrie 2014. 2015 aduce obişnuita reîmprospătare de la jumătatea ciclului de producție și pentru Honda Civic. Este vorba despre modelele hatckback și tourer pentru piața europeană. Acestea au primit o bară de protecție nouă în față și faruri noi, cu lumini de zi integrate.

Hatckback-ul vine cu noutăți și la nivelul barei de protecție spate, pragurilor și spoilerului spate. Mai mult, cei care aleg versiunea mai mică a lui Civic se vor bucura și de stopuri cu LED. La interior au apărut noi materiale și noi finisaje, dar designul este, în mare, același. Îmbunătățirile majore sunt de ordin tehnologic. De exemplu, noul sistem de infotainment bazat pe Android 4.0.4 și care beneficiază de un ecran de șapte inci cu funcții swipe și tap. Sau la fel, de noul sistem de frânare automată la viteze reduse, care este dotare standard. Nicio schimbare sub capotă, dar Honda introduce un nou nivel de echipare, numit Sport, cu elemente de design ce amintesc de Type R.

Pentru alte lucruri interesante din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă