Sari la conținut

La Volan - i30 de la Hyundai, sportiv cu acte în regulă

17 decembrie 2014. Hyundai introduce un model de top pentru noua gamă i30: i30 Turbo, care pune accent pe dinamism, performanță, sportivitate și plăcerea de a conduce. Întreaga familie i30 a fost îmbunătățită și dispune de noi motorizări, transmisii, elemente de siguranța și confort. Toate acestea adaugă o experiență superioară la bordul modelului de clasa C.

Pentru clienții în căutarea unui vehicul sportiv, cu un design distinctiv, Hyundai adaugă o versiune de top gamei i30, din 2015. Aceasta pune accent pe sportivitate, dar și pe o bună adaptare pentru utilizarea zilnică. Noul i30 Turbo are sub capotă un motor pe benzină de 1,6 litri care dezvoltă 186 de cai putere. Accelerația de la zero la o suta de kilometri pe oră durează opt secunde, iar viteza maximă atinge 219 km/h. Dezvoltat în centrul de testare din Germania, vârful de gamă compactă al sud-coreenilor vine echipat cu suspensii sport și noi jante de aliaj de 18 inci. i30 Turbo va fi disponibil, în trei versiuni de caroserie - cu trei, cinci uși și wagon. Designul exterior a fost personalizat pentru a-i evidenția caracterul sportiv. Printre elementele distinctive se numără noua grilă a radiatorului, detaliile în nuanțe de roșu ale barelor de protecție și dubla evacuare.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.