Sari la conținut
News Alert

La Volan - Lux și performanță cu noul Hyundai Genesis

9 decembrie 2014. Concepută inițial pentru piața sud-coreeană și cea nord-americană, Genesis, limuzina de clasă mare de la Hyundai se remarcă și în Europa. Progresul tehnologic, grija pentru fiecare detaliu și dotările de lux contribuie la imaginea premium a constructorului sud-coreean. Noul model va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare, iar clienţii vor beneficia de o singură variantă de echipare cu un nivel înalt de confort.

Genesis dispune de un propulsor V6 de 3,8 litri și 315 cai-putere si e completat de transmisia automată cu opt trepte de viteză. Siguranţa este asigurată de noul sistem de tracţiune integrală, suspensia spate multi-link şi de o distribuţie aproape egală a greutăţii. La capitolul confort, Genesis se poate lăuda că nu este mai prejos decât concurența - Audi, BMW sau Mercedes. Scaunele din față permit obţinerea unor poziţii optime şi confortabile. Ajustarea acestora se poate realiza electronic în 12 moduri.

Ca tehnologii de ultimă generație, regăsim un sistem de avertizare asupra depăşirii benzii de rulare, pilot automat inteligent şi sistemul automat de frânare în situaţii de urgenţă. Noul Genesis a fost proiectat pentru a proteja şi participanţii la trafic - în momentul unui impact iminent cu un pieton, capota activă este înălţată pentru a minimiza şocul şi riscul de vătămare.

Mai multe informații din lumea auto, puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.