Sari la conținut

La Volan - Noutăți importante de la Dacia

19 septembrie 2014. Dacia Duster a părăsit Chennai pentru a reveni la Pitești! Este vorba despre versiunea cu volan pe dreapta, pentru Marea Britanie, care nu se va mai fabrica în India, la uzina Renault-Nissan, ci în România, la principala uzină Dacia.

Reprezentanții companiei au declarat presei britanice că decizia are la bază motive economice și logistice. Un client din Regatul Unit trebuia să aștepte aproximativ două luni pentru a i se livra un Duster asamblat la Chennai, în timp ce de la Pitești i se livrează cam în jumătate din timp, și cu costuri mai mici pentru Dacia.

În altă ordine de idei, marca autohtonă a lansat versiuni Stepway și pentru modelele Lodgy și Dokker, după ce, în ultimii ani, aceasta fost disponibilă doar pe Sandero. Schimbările sunt de ordin estetic, ca și în cazul lui Sandero și aduc o culoare exterioară exclusivă, Azurite și diverse ornamente, atât la exterior cât și la interior.

Pentru alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă