Sari la conținut

La Volan - O nouă înfățișare pentru Audi A6

8 septembrie 2014. În industria auto, facelifturile au darul de a împrospăta aspectul și uneori mecanica unui model, pentru a ține pasul cu rudele nou-lansate. Unele îmbunătăţiri sunt complexe și pot schimba mult aerul mașinii. Altele, precum în cazul lui Audi A6, sunt greu de observat chiar și de aproape.

Familia A6 a primit grupuri optice noi, atât în partea frontală, cât și în spate. A primit și foarte mici revizuiri la nivelul grilei, barelor de protecție, pragurilor, aerisirilor și tobei finale. La interior, sunt oferite câteva culori noi, un nou sistem de infotainment și noi dotări opționale precum scaune față cu ventilație și masaj sau cruise control adaptiv cu funcție stop&go.

Gama de motoare a fost și ea revizuită. Cel mai puternic propulsor pe benzină, cel de trei litri și 333 de cai putere, a fost îmbunătățit, în timp ce dieselul de aceeași capacitate este complet nou. Acesta este disponibil cu 218 cai putere sau cu 272.

Dacă vă plac mașinile germane, sâmbătă, de la ora 10:30, puteți urmări un test drive cu BMW Seria 3 GT, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă