Sari la conținut

La Volan - Peugeot Foodtruck, un bistro mobil

10 aprilie 2015. Puțină lume știe că încă de la apariţia sa, PEUGEOT a conceput şi fabricat milioane de obiecte pentru casă, pe lângă numeroasele tipuri de autovehicule. Astfel, marca franceză și-a dezvoltat abilitatea de a îmbina design-ul cu funcţionalitatea. Iar Foodtruck-ul PEUGEOT este moştenitorul acestor tradiţii - un automobil, care atunci când este parcat, devine un restaurant pe roţi de tip food truck.

Lansat la Paris la începutul acestei luni, ineditul autovehicul urmează să fie prezentat pe 14 aprilie la standul PEUGEOT din cadrul Săptămânii Designului de la Milano. Graţie liniilor compacte, Foodtruck-ul PEUGEOT este perfect adaptat utilizării urbane. Consolele scurte, atât în faţă cât şi în spate, sporesc manevrabilitatea, iar ampatamentul lung garantează o capacitate de încărcare remarcabilă. Ajuns la destinaţie, automobilul îşi deschide aripile şi îşi dublează lăţimea, transformându-se într-un adevărat amfiteatru. „Bistrot du Lion", cum a fost botezat, este format dintr-un spaţiu de preparare a mâncării, un vagon de tip bistro, precum şi un spaţiu dedicat ambianţei muzicale.

Pentru ca utilizatorii să se bucure din plin de această experienţă, Foodtruck-ul PEUGEOT integrează echipamentul necesar pentru a găzdui peste 30 de persoane dornice să ia masa. Pentru a se asigura că Foodtruck-ul PEUGEOT este perfect funcţional şi în conformitate cu normele de autorizare şi igienă, constructorul a apelat la o firmă specializată în bistrouri mobile. Maeştrii bucătari dispun de patru plite tip grill, precum şi de o friteuză. Sistemul de ventilaţie asigură o calitate optimă a aerului, în timp ce combina frigorifică de 400 litri garantează prospeţimea alimentelor.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.