Sari la conținut

La Volan - Toyota CH-R, un samurai pentru Europa

13 noiembrie 2014. Toyota CH-R Concept a fost prezentat în această toamnă dezvăluind intențiile cu privire la viitorul limbaj de design ce va fi adoptat de companie pe noile SUV-uri ale mărcii. Liniile dinamice și fluide, alături de bosajele aripilor proeminente conferă caroseriei cu trei uși un look musculos, o caracteristică tot mai prezentă la automobilele de succes vândute pe piața europeană.

Conform inginerilor japonezi, crossoverul coupe care va intra în producția de serie în viitorul relativ apropiat va dispune de o tehnologie sofisticată „full hybrid”, continuatoarea celei care a fost implementată pentru prima dată pe Toyota Prius. De aici și promisiunea fermă a constructorului de a oferi clienților un SUV compact cu valori ale consumului și poluării, mici, conform noilor norme europene de protejare a mediului.

Producătorul nipon dorește ca un client care alege această mașină să se îndrăgostească imediat de designul, calitatea și modul în care se conduce. CH-R Concept are dimensiuni perfect adaptate pentru traficul urban - o lungime de 4,35 de metri, o lățime de 1,85 metri și o înălțime de 1,5 metri.

Nu uitați! Urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin, și veți afla alte noutăți din lumea auto.