Sari la conținut
News Alert

La Volan - Tracțiune integrală pentru Mazda6

12 martie 2015. Mazda6 vine din acest an cu schimbări importante față de varianta anterioară. Principalele noutăți includ un exterior restilizat, un interior complet nou, tehnologii de siguranță activă și, poate cel mai important, tracțiunea integrală. Modelul poate fi deja comandat în orice showroom Mazda din România.

Primele elemente noi care se disting la exterior sunt farurile adaptive cu tehnologie LED și control automat al fazei lungi. Farurile încadrează o nouă grilă frontală și o bară redesenată și includ proiectoare de ceață cu aceeași tehnologie LED. Interiorul limuzinei nipone prezintă o planșă de bord complet nouă care încorporează un display tactil de șapte inci în partea superioară a consolei centrale. Mai sunt disponibile scaune spate încălzite, precum și frâna de parcare electrică, o premieră pentru Mazda. Confortul pasagerilor a fost îmbunatațit semnificativ, mulțumită suspensiei optimizate și nivelului redus de zgomot. Mazda6 poate fi comandată în cinci variante de echipare - de la o versiune de bază cu un pachet generos de dotări, pâna la una de top cu o gamă variată de echipamente premium.

Sub capota modelului putem alege din cinci motorizari: trei pe benzină și două diesel. Varianta combi, echipată cu motorizarea diesel poate fi comandată cu noua generație de tracțiune integrală Mazda, care include, în premiera în clasă, un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenței roților din fața. Consumul minim combinat al acestei versiuni este de 5,2 litri la suta de kilometri. Toate motorizările respectă normele Euro 6.

Pentru a afla mai multe informații despre noutățile expuse la Geneva, urmăriți sâmbătă, de la ora ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.