Sari la conținut
News Alert

La Volan - Trei dintr-o lovitură

1 octombrie 2014. A treia generație a SUV-ului Sorento va debuta la standul Kia din cadrul Salonului Auto de la Paris. Dincolo de un design foarte european și de aerul premium, noul Sorento a fost îmbunătățit la nivel de materiale și confort. Deocamdată însă, singurele detalii mai concrete furnizate de coreeni sunt legate de motorizări. Sorento vine în Europa cu două propulsoare pe benzină, de 2,4 respectiv 3,3 litri litri și unul pe motorină, de doi litri.

Kia aduce la Paris și Venga facelift. Ca de obicei în astfel de situații, noutățile sunt legate de grupurile optice, grilă, bare de protecție și echipament. Venga are acum volan încălzit disponibil opțional, cameră pentru mersul cu spatele și sistem de infotainment cu ecran de șapte inci. Și superminiul Rio a primit un facelift, cu același sistem de infotainment disponibil și cu sistem start/stop pe toate motorizările.

Cele mai interesante premiere de la Salonul Auto de la Paris vor fi prezente în emisiunea „La Volan”, sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 10:30.