Sari la conținut

La Volan - Vedete NBA, imaginea Kia

20 octombrie 2014. Kia nu se dă la o parte de la nimic în încercarea de a vinde modelul K900, vârful său de gamă. Sud coreenii l-au folosit mai întâi pe actorul Laurence Fishburne - în pielea celebrului personaj Morpheus, din trilogia Matrix - într-o serie de reclame prin care încercau să ne convingă că limuzina lor e noua definiție a luxului. Acum l-au numit pe LeBron James, superstarul echipei de baschet Cleveland Cavaliers și dublu campion în NBA, „ambasador al luxului”.

James va apărea, în locul lui Fishburne, în următoarea serie de reclame și va primi, pe lângă o sumă de bani ce nu a fost dezvăluită, un K900. Interesant este că baschetbalistul, plătit cu peste 20 de milioane de dolari anual, deține deja o astfel de mașină, al cărei fan s-a declarat încă dinainte de a semna contractul cu producatorul asiatic. Kia îi mai are ca ambasadori pe baschetbalistul Blake Griffin sau pe tenismanul Rafael Nadal.

Pentru alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.