Sari la conținut

Cele 10 miliarde „pierdute”. Vlad Voiculescu îi răspunde lui Liviu Dragnea

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, reacționează la declarațiile recente ale președintelui PSD Liviu Dragnea. Acesta spunea că, din cauza rectificării din noiembrie 2016, bugetul pe 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai puţin și că va cere o comisie parlamentară care să ancheteze mai mulți foști miniștri.

„Asta este ceea ce Partidului Social Democrat îi lipsește. A aflat și Liviu Dragnea că promisiunile din campanie trebuie acoperite cu resurse reale”, a spus Vlad Voiculescu la emisiunea „24 de minute” de pe www.digi24.ro.

„Nu e nimic nou, e invocată greaua moștenire. Este un joc politic și nimic mai mult”, a adăugat el. 

Urmăriți interviul integral în materialul video de mai sus.

Liviu Dragnea spunea la sfârșitul săptămânii trecute că „este foarte posibil” să iniţieze o comisie parlamentară de anchetă în faţa căreia să fie chemaţi fostul premier Dacian Cioloş, fostul ministru de Finanţe, Anca Dragu, fostul ministru al Fondurilor Europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fiscal. Aceştia ar urma să dea explicaţii în legătură cu rectificarea bugetară din noiembrie 2016, în urma căreia s-ar fi pierdut 10 miliarde de lei.

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat spunând că Liviu Dragnea „își acoperă nerealizările și promisiunile mincinoase cu diversiuni și propagandă”.

Astăzi, președintele PSD a lansat un nou atac la adresa fostului guvern. „Acesta este răspunsul la toate atacurile din ultima vreme: măsurile adoptate de guvernul nostru, al tuturor românilor! (...) Faceți singuri calculele... ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduți pe drum de tehnocrați”, a scris social-democratul pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă