Legea vaccinării | Vlad Mixich, invitat la „24 de minute”

Exclusiv Online

Noua lege a vaccinării vine pe fondul unei crize a vaccinurilor și al unei explozii de cazuri de rujeolă de la începutul anului, în urma căreia au murit 21 de persoane. Proiectul legii vaccinării prevede „sesizarea instituțiilor abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei” și ia în calcul și posibilele reacții adverse. Despre acest nou proiect va vorbi Vlad Mixich, fostul vicepreședinte al Agenției Naționale de Medicamente, invitatul Lianei Alexandru la emisiunea exclusiv online „24 de minute”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Noua lege a vaccinării vine pe fondul unei crize a vaccinurilor și al unei explozii de cazuri de rujeolă de la începutul anului, în urma căreia au murit 21 de persoane. Proiectul legii vaccinării prevede „sesizarea instituțiilor abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei” și ia în calcul și posibilele reacții adverse. Despre acest nou proiect va vorbi Vlad Mixich, fostul vicepreședinte al Agenției Naționale de Medicamente, invitatul Lianei Alexandru la emisiunea exclusiv online „24 de minute”.

Alte Recomandări