Sari la conținut
News Alert

Sănătatea în bucate - 20 octombrie 2013

În această emisiune Marius Tudosiei a invitat-o pe Nicole Birta, cea care deţine Bistro Margot şi care este cunoscută cu pseudonimul Margot. Cei doi au gătit ficat de gâscă cu coniac și cireșe confiate, piept de rață cu coacăze și creme brulee cu levănțică.

1. Ficat de gâscă cu coniac şi cireşe confiate: ficat de gâscă, gelatină, sare, piper, şalote, cimbru, smântână, cireşe confiate.

2. Piept de raţă cu coacăze: vin roşu, coacăze, coniac, oţet balsamic, zahăr brun, piept de raţă, sare, piper, untură de gâscă, cartofi noi.

3. Creme brulee cu levănţică: opt gălbenuşuri, 70 gr zahăr, 200 ml lapte, 300 ml smântână, seminţe de vanilie, levănţică.

Pe aceeași temă

Reţetele lui Dragoş Pătraru

Realizatorul emisiunii „Starea nației”, Dragoș Pătraru, recunoaște că nu petrece foarte mult timp în bucătărie, însă îi...