Sănătatea în Bucate
prezentat de Petrișor Tănase
Astăzi, la „Sănătatea în bucate”, Marius Tudosiei a gătit cartofi fierți cu ierburi, brânză și prosciutto, fasole verde cu pesmet usturoiat, rulouri de pește cu ierburi și ananas caramelizat cu sos de ghimbir și scorțișoară.
1. Cartofi fierți cu ierburi, brânză și prosciutto: cartofi fierți, ulei de măsline, usturoi, ricotta, pătrunjel, cimbru, felii de prosciutto crudo.
2. Fasole verde cu pesmet usturoiat: unt, usturoi, fasole verde păstăi, pesmet, pătrunjel.
3. Rulouri de pește cu ierburi: fileuri de pește, ulei de măsline, frunze de oregano, coajă de lămâie, sare, piper, felii de lămâie.
4. Ananas caramelizat cu sos de ghimbir și scorțișoară: felii de ananas, zahăr brun, unt, smântână lichidă, scorțișoară, zahăr pudră, afinată.