Sănătatea în Bucate
prezentat de Petrișor Tănase
În emisiunea de astăzi, Marius Tudosiei a preagătit roșii uscate la soare cu pită, cod la cuptor cu două feluri de orez, fructe uscate cu marțipan și baiț pentru friptură de rață.
1. Roșii uscate la soare cu pită: roșii uscate la soare, ulei de măsline; aluatul de pită - făină, drojdie, apă caldă, sare, rozmarin, ulei de măsline.
2. Cod la cuptor cu două feluri de orez: orez basmati, orez violet, mix de condimente indiene (Byriani), pește (cod), ienibahar, ulei de argan, semințe de fenicul, piper, chilli flakes, ulei de măsline, ceapă.
3. Fructe uscate cu marțipan: smochine deshidratate, prune deshidratate, curmale deshidratate, nucă de cocos, marțipan.
4. Baiț pentru friptura de rață: piper negru, piper salbatic, semințe de chimen, semințe de fenicul, anason stelat, sare, ulei de susan.