Sari la conținut

Anunț inedit. O pisică „absolut nemernică” își caută „sclavi umani”

O organizație australiană de caritate, Cat People of Melbourne, a postat un anunț neobișnuit pentru un animal de companie căruia încearcă să-i găsească un cămin, descriind animalul ca fiind o „pisică absolut nemernică", scrie The Telegraph, citat de Agerpres.

mr biggles fb2

Foto: petrescue.com.au

Mr. Biggles, în vârstă de doi ani, este o felină cu „blană neagră fină strălucitoare și ochi mari galbeni”. Dar acesta este doar aspectul exterior. De fapt, motanul este „absolut nemernic” și nu este „o pisică pentru persoane fără experiență sau sfioase”.

Mr. Biggles, sau Lord Bigglesworth, este „despot și dictator”, spune organizația. „El vă va informa că nu este fericit, ceea ce se întâmplă des, pentru că lucrurile nu se ridică de cele mai multe ori la standardele sale înalte”.

Dacă nu-i place ce faceți, vă va mușca. Uneori îi place să vă atace picioarele. Depinde doar de ce poate obține în acel moment. Dlui Biggles nu-i place să fie contracarat. Se înfurie dacă nu poate ieși afară atunci când vrea să facă acest lucru”, se arată în anunț.

Motanul devine furios și dacă nu este hrănit la timp sau nu i se permite să se servească singur din bucătărie. Cu toate acestea, în pofida personalității sale oarecum provocatoare, organizația de caritate este încrezătoare că există undeva un proprietar potrivit pentru Mr. Biggles.

Este un motan pur-sânge, cu granițe foarte ferme. Mr. Biggles are nevoie de un proprietar care nu-i va lua atacurile în nume personal și nici nu-l va lăsa să plece din cauza comportamentului rău. Pentru persoana potrivită, el va fi o felină de companie excepțională, pe viață, deoarece când își oferă inima o va face cu totul și pentru totdeauna”, dă asigurări organizația care îi îndeamnă pe cei interesați să intre pe site-ul său, utterbastardcat.com, sau să viziteze Pet Rescue.

Mr. Biggles are și o latură afectuoasă și uneori chiar acceptă să fie mângăîiat. Mai mult chiar, îi place să doarmă la picioarele „sclavilor umani”.

„Lord Bigglesworth crede că menirea lui este să fie decorativ și să fie venerat de sclavii săi umani”, se mai arată în anunț.