Un nou fel de chefir: chefirul cremos

Data actualizării: Data publicării:
borcan chefir cremos Muller Articol susținut de MÜLLER
Foto: Müller

Dieta cu chefir și-a câștigat popularitatea în întreaga lume și nu doar pentru că produce rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, ci și pentru efectele benefice asupra florei intestinale, cauzate de bacteriile din chefir.

Astfel, granulele de chefir conțin până la 61 de tipuri de bacterii și drojdii, ceea ce face ca acest produs lactat să fie o sursă bogată de probiotice, atât de importante pentru organism. De asemenea, bacteriile influențează pozitiv metabolismul florei intestinale și poate ajuta, astfel, în lupta contra kilogramelor în plus.

Ce trebuie să știi despre noul chefir cremos de la Müller 

Toate aceste beneficii sunt acum disponibile într-un nou tip de produs: chefirul cremos. Acesta este realizat cu o tehnologie inovatoare de către Müller. Noul produs lactat păstrează, astfel, beneficiile chefirului, dar are o textură cremoasă, datorită căreia poate fi savurat cu lingurița.

Chefirul este recomandat în diete și datorită nutrienților pe care îi conține.

Practic, într-o porție de chefir cremos (un pahar de 150 de grame), se găsește 15% din valoarea de referință pentru vitaminele A, B12 și calciu.

La sortimentul de chefir cremos simplu, vitamina A și B12 sunt într-o proporție de 18% din valoarea de referință.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri