24înOraș. Concertele sfârșitului de săptămână

Data publicării:
mihnea luna amara

Primul concert al zilei este cel al lui Smiley, care cântă vineri seară în Club True de la ora 22. Aduce cu el şi cea mai nouă piesă şi, poate, ceva surprize de pe viitorul album, ce se va lansa în curând. Au concert și băieții de la Luna Amară, în Club Puzzle, de la 9.30.

Sâmbătă se lansează albumul marca R.O.A., „System of Sound”. Pe el se găsesc 18 piese, dintre care câteva deja cunoscute. Băieţii vor urca pe scenă, spre miezul nopţii, la Club Colective. Tot sâmbătă debutează festivalul „Zilele filmului german”, care durează până pe 14 noiembrie, la Cinema Studio.

Duminică este în program teatru, respectiv o piesă venită direct de pe Broadway, „Fantomă - Dragostea mea”. Povestea urmăreşte viaţa unui scriitor bântuit de fosta soţie. Este o piesă plină de umor, cu Marius Florea Vizante în rol principal. Invitaţia este pentru ora 19. Tot duminică se vernisează o expoziţie foto despre locuitorii Palestinei a lui Florin Ghioca, la „Unteatru” de la ora 20.

Lista filmelor nou-nouţe venite astăzi în cinematografe începe cu „Thor - The Dark World”. Este o continuare a filmului din 2011 cu acelaşi erou care salvează lumea cu ajutorul ciocanului magic.

A doua premieră este „Helli”, filmul mexican ce a câştigat premiul pentru regie la Cannes.

Evenimentele din țară

Astăzi în Cluj, la Euphoria Music Hall, vin în concert băieţii de la Grimus, de la ora 22.00.

Sâmbătă, Braşovul ascultă jazz cu Aylin şi Lucky Charms în club „Il Camineto”.

Tot sâmbătă, pentru orădeni, cântă trupa Direcţia 5, în Crown Pub.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri