Sari la conținut

Blockbuster-ul SURVIVOR se difuzează astăzi, în premieră , la Digi Film

La doar două luni de la lansarea în cinematografe, filmul SURVIVOR este disponibil acum telespectatorilor la Digi Film, în premieră de televiziune în România.

Cu multă acţiune şi suspans pelicula spune povestea unei femei spion care trebuie să se lupte până la capăt pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Nou numită la ambasada americană de la Londra într-un post important, Kate Abbott (Milla Jovovich) este în centrul unui scandal internațional. Ea supravieţuieşte unui atac cu bombă soldat cu morți, dar se trezeşte că este urmărită şi bănuită ca ar fi chiar autoarea atacului. Discreditată, Kate trebuie să fie mereu cu un pas înaintea autorităților, dar și celor care o urmăresc să o ucidă.

Incheiem luna august cu inca o PREMIERA la Digi Film. ,,SURVIVOR" este filmul lunii august si se vede astazi pentru prima data la o televiziune romaneasca, dupa lansarea din 29 mai 2015! Milla Jovovich si Pierce Brosnan sunt doi asi ai filmelor de actiune, asa ca asteptati-va la multe scene de lupta incepand cu ora 20:00! Sa ne spuneti daca v-a placut! :) http://bit.ly/1Kd4HjQ

Posted by Digi Film on 30 August 2015

În august ,acţiunea şi suspansul au făcut legea pe micul ecran, la Digi Film! Misiune secretă” (War Pigs), „Oameni buni” (Good People) sau „Umilirea” (The Humbling) sunt doar câteva dintre premierele lunii. Şi, fiindcă întotdeauna pentru cinefili e loc de mai mult, vizitaţi pagina Digi Play, un serviciu de video on demand al RCS & RDS, care vă pune la dispoziţie o bibliotecă variată de filme, seriale, animaţie şi documentare.