București. Spectacol de motoare viu colorate, motociclete de viteză și de croazieră

Data publicării:
motociclete

Peste 500 de motociclişti şi-au turat motoarele pe străzile Bucureştiului. Au mers de la fântâna Mioriţa până în Piaţa Operei, ca să marcheze finalul a încă un sezon pe două roţi.

Pietonii şi conducătorii auto au avut parte de imagini mai rar văzute: o coloană parcă interminabilă de motoare viu colorate, motociclete de viteză sau de croazieră, strunite de bikeri tineri şi bătrâni. Altfel spus, un club deschis tuturor celor pe care îi uneşte pasiunea pentru viaţa la ghidon.

Unul dintre veteranii motoarelor este un bărbat de peste 60 de ani. Are patru motociclete, pe spatele cărora a colindat întregul continent.

„Asta este viaţa mea. Simţi pulsul, simţi că trăieşti. Te ţine tânăr în fapt. Tinerii trebuie să fie temperaţi, să aibă grijă de motoare. Starea tehnică este importantă”, a afirmat acesta.

A fost însă şi un sezon îndoliat pentru comunitatea pe două roţi. Până acum, în 2013, au avut loc peste 700 de accidente cu motociclişti, incidente în care 52 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa. Cifrele sunt în scădere, dar ţara noastră rămâne şi acum locul cel mai periculos pentru a călători pe motocicletă.

Printre participanții la marșul motocicliștilor a fost și Stelian Muscanu, realizatorul emisiunii Business Club

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri