Sari la conținut

Cel mai mare spa termal din Europa, la doi pași de București

O mini-insulă exotică apărută din senin în nordul Capitalei. Aşa s-ar putea descrie centrul spa din comuna Baloteşti. Palmieri, piscine, saune şi un lac artificial. Toate acestea au prins contur, în mai puţin de doi ani, după ce mai mulţi investitori au ales România pentru cel mai mare SPA verde din Europa. Complexul are trei zone, iar prima este dedicată familiilor.

Natalie Ciulacu director comercial: 16 tobogane în lungime totală de 1.500 de metri, cu nivele de dificultate diferite. Mai avem aici un loc de relaxare pentru adulţi cu 700 de şezlonguri, e vorba de zona cu palmieri şi o piscină exterioară cu pool bar.

Zona are o capacitate de 1.500 de persoane. Dar este doar jumătate din zona destinată relaxării. Piscine cu aromaterapie, jacuzzi şi palmieri unici în lume. Aceştia sunt îngrijiţi după indicaţiile specialiştilor din Olanda, iar informaţiile sunt transmise în timp real de un dispozitiv montat la rădăcina copacului.

De la piscina cu zinc şi seleniu, supranumită izvorul tinereţii, cei dornici de relaxare pot ajunge în zona cu bazine cu apă, îmbogăţită cu litiu, cunoscut şi pentru proprietăţile terapeutice”, transmite corespondentul Digi24 Maria Rohnean.

Iar după relaxarea de la piscine, oaspeţii pot să aleagă una dintre cele şase saune tematice.

Anca Ivanov, wellnes manager: Sauna Himalaya, aceasta este în întregime făcută cu cristale de sare, având un efect de aerosoli. Avem şi o saună ultramodernă, aceea este Hollywood, unde există un proiector imens. De asemenea, sauna Alhambra este una specială, cu un design absolut unic, de inspiraţie maură.

Complexul mai are un restaurant cu terasă, dar şi piscine şi jacuzzi în exterior. Este situat în comuna Baloteşti, din nordul Bucureştiului, se întinde pe o suprafaţă de 25 de hectare. 200 de oameni lucrează aici. 4.000 de oameni se pot bucura de relaxare în acelaşi timp în complexul de la Baloteşti.