Concerte și spectacole în prima săptămână de toamnă

Data publicării:
festivalul george enescu-1

Săptămâna începe cu startul stagiunii la teatrul Metropolis. Astăzi şi mâine, de la ora 19.00, se joacă piesa „Sex”, cu Emilia Popescu şi Mircea Rusu. O poveste ce analizează profund şi cu emoţie, într-un ritm alert, reacţiile şi evoluţia a patru personaje: soţul, soţia, prietenul casei şi partenerul acestuia.

Marţi, la librăria Kreţulescu, Catrinel Bejinariu şi trupa „Stereocats" concertează seara, de la ora 21.00, pe teresă.

În cadrul Festivalului Enescu, astăzi concertează Orchestra Simfonică din Pittsburg la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Miercuri este seara pentru muzica folk-pop acustic. Băieţii de la Byron cântă la Teatrul de Artă din Bucureşti, de la ora 20.15.

Joi suntem deja faţă în faţă cu un fenomen artistic: muzică, spectacol, acrobaţii şi costume. Într-un cuvânt, „Cirque du Soleil".

Cirque de Soleil sunt pentru a doua oară în România, iar de data aceasta vin cu spectacolul Alegria. Un spectacol conceput în 1994 şi prezentat, deja, în faţa a peste 10 milioane de spectatori. Alegría include acrobaţii aeriene, uluitoarea artă mongolă a contorsionării şi jonglerii cu foc şi cuţite.

Spectacolul poate fi urmărit joi, la Sala Romexpo, de la orele 20 şi în weekend, când vor fi câte două preprezentații.

Mâine, la Iaşi, în cadrul festivalului Enescu, are loc un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat - Moldova, sub bagheta lui Leo Hussain. George Enescu a fost primul dirijor al filarmonicii de aici, în 1942.

La Cluj, festivalul Enescu aduce un concert al filarmonicii Transilvania sub bagheta lui Jorg Widmann.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri