Sari la conținut
News Alert

Moment istoric pentru muzica românească la Electric Castle

Surprize pregătite la Electric Castle în acest an la Bonțida. Festivalul propune un concert inedit în ziua 0, prima din cele patru.

Pe una dintre scene vor concerta Mirabela Dauer și Corina Chiriac, două dintre cele mai îndrăgite cântărețe românce. Șlagăre precum “Strada Speranței” sau “Te aștept să vii” vor putea fi auzite într-un recital de zile mari.

“Electric Castle este în primul rând un festival de muzică, iar scopul nostru este de a oferi un lineup cât mai variat, care să acopere foarte multe genuri muzicale. În plus, anul acesta ne-am dorit să avem câteva petreceri tematice, iar Discoteca este una dintre acele petreceri. Doamnele Corina Chiriac și Mirabela Dauer sunt niște legende ale muzicii românești și nu puteau lipsi de la EC 2017! Sincer, cred ca va fi nebunie la concertele lor”, a povestit pentru actualdecluj.ro Andi Vanca, PR-ul ELECTRIC Castle.

Corina Chiriac și Mirabela Dauer sunt două din numele de succes ale muzicii ușoare românești a anilor ’70-’80. Mulți critici muzicali le-au clasat pe cele două în fruntea topului celor mai bune voci feminine ale ultimilor 30 de ani din țara noastră. Mirabela Dauer, protagonista binecunoscutei piese “Fotoliul din odaie”, a dat multe hituri ale perioadei, lansând nu mai puțin de 28 de albume. Corina Chiriac este cunoscută mai ales după piesa “Strada Speranței”.

Ambele vor urca pe scena Hangar în ziua 0.

Mirabela Dauer 22:00 – 23:00
Corina Chiriac 23:00 – 00:00

Programul complet AICI

Pe aceeași temă