SUA. Actorul Antonio Sabato Jr. va candida pentru un loc în Camera Reprezentanţilor

Data publicării:
Republican National Convention: Day One
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul Antonio Sabato Jr., cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale TV precum ”General Hospital” şi ”Melrose Place” şi un bun prieten al preşedintelui Donald Trump, va candida pentru un loc în camera inferioară a Congresului american - Camera Reprezentanţilor - din partea statului California, informează The Hollywood Reporter citat de News.ro.

Republican National Convention: Day One
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul Antonio Sabato Jr., care a lucrat în tinereţe ca model profesionist şi a fost imaginea oficială a unei colecţii de lenjerie intimă lansată de brandul Calvin Klein, a depus actele oficiale în virtutea cărora va putea să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru a candida la următoarele alegeri organizate în cel de-al 26-lea district electoral din California, Oak Park, aflat la nord-vest de Los Angeles.

Consilierii lui spun că actorul va candida ”ca un outsider la Washington, care poate să aducă idei proaspete în Congres”. Actorul intenţionează să îşi întărească legăturile cu preşedintele Trump, în perioada în care administraţia de la Washington se află sub controlul Partidului Republican. Antonio Sabato Jr. a susţinut un discurs în 2016 la Convenţia Naţională Republicană.

”E clar că electoratul este frustrat de politicienii profesionişti şi de eşecul birocraţiei guvernamentale”, a declarat Jeff Corless, consilierul de strategie al actorului.

Locul în Camera Reprezentanţilor pentru care va candida Antonio Sabato Jr. este deţinut în prezent de democrata Julia Brownley, în vârstă de 64 de ani.

Democraţii au un avantaj de 12 procente în sondaje în faţa republicanilor în acel district, care include zone din comitatele Los Angeles şi Ventura.

Hillary Clinton a obţinut victoria în acest district, depăşindu-l cu 22 de procente pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016.

Charles Moran, directorul campaniei de strângere de fonduri în favoarea actorului, spune că Antonio Sabato Jr., în vârstă de 45 de ani, doreşte să se concentreze în viitoarele discursuri publice ale sale pe chestiuni precum veteranii de război, afacerile externe şi abuzul de substanţe interzise.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri