Galerie Foto Prima apariție publică a Christinei Applegate, după ce a fost diagnosticată cu scleroză în plăci. "Vă iubesc pe toți"

Data actualizării: Data publicării:
Christina Applegate
Christina Applegate, prima apariție publică după diagnosticul de scleroză în plăci. Foto: Profimedia Images

Christina Applegate, cunoscută în special pentru rolul Kelly interpretat în serialul Familia Bundy, a apărut pentru prima oară în public, de când a fost diagnosticată cu teribila boală scleroză în plăci, în 2021. Ea și-a acceptat steaua pe Walk of Fame de la Hollywood și a fost însoțită de actori celebri și familie, notează The Independent.

Presa notează că apariția Christinei Applegate a fost emoționantă. Ea a fost însoțită la ceremonie de Katey Sagal și David Faustino, vedete din celebrul serial Familia Bundy.

David Faustino și Katey Sagal la ceremonia Christinei Applegate pe Walk of Fame, Los Angeles. Foto Profimedia Images
David Faustino și Katey Sagal la ceremonia Christinei Applegate pe Walk of Fame, Los Angeles. Foto Profimedia Images

Applegate a urcat pe scenă pentru a-și ține discursul împreună cu Katey Sagal, Peggy Bundy, din serialul de comedie.

Alături de actriță a fost soțul ei, Martyn LeNoble, și fiica lor în vârstă de 11 ani.

„Vă iubesc atât de mult”, a spus Christina Applegate de pe scenă, extrem de emoționantă. „Familia mea care este azi alături de mine, sunteți totul pentru mine”, a spus ea printre lacrimi. „Îmi place că am început cu voi doi și am terminat cu voi doi și vă mulțumesc mult din suflet. Sunteți poporul meu. Sunteți iubirile mele.”

Christina Applegate se deplasează în prezent doar cu ajutorul unui baston.

Înainte de ceremonia Hollywood Walk of Fame, Christina Applegate a scris pe o rețea socială că va avea o „ceremonie foarte importantă” și i-a rugat pe fanii săi să o ajute să aleagă un baston pentru ocazie. „Va fi prima dată de când am fost diagnosticat cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate.”

Într-un interviu recent pentru New York Times, Applegate a mărturisit că regretă că nu a acordat mai multă atenție simptomelor înainte de diagnosticarea SM.

Actrița și-a amintit cum s-a dezechilibrat în timp ce filma o secvență de dans pentru primul sezon din Dead To Me, iar în timpul unei partide de tenis și-a dat seama că execută mișcările cu dificultate.

Scleroza multiplă este o afecțiune pe tot parcursul vieții care poate afecta creierul și măduva spinării, provocând o varietate de simptome, cum ar fi probleme de mobilitate, pierderea parțială sau completă a vederii sau probleme de echilibru.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri