Brad Pitt, implicat într-un accident de maşină

Data publicării:
Brad pitt
FOTO: Guliver/GettyImages

Actorul american Brad Pitt a fost implicat într-un accident de maşină, luni, în Los Angeles, scrie Daily Mail, citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, a lovit cu maşina sa Tesla o altă maşină, Nissan Altima, care apoi a lovit un automobil Kia Soul. Toate cele trei autovehicule au putut părăsi locul accidentului şi nu au fost victime.

Actorul a fost surprins în fotografii schimbând calm informaţii cu ceilalţi doi şoferi şi fotografiind daunele produse. Ceilalţi doi şoferi apar în imagini zâmbind în timp ce dau mâna cu actorul.

Potrivit unei surse a publicaţiei US Weekly, după despărţirea de Angelina Jolie, Brad Pitt îşi petrece mult timp în locuinţa lui, pentru că această reprezintă „sanctuarul său, în care îşi găseşte pacea”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani şi-au început relaţia în 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 13 ani, şi trei biologici - Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri