Duane Davis, arestat după 27 de ani pentru uciderea lui Tupac Shakur, a pledat nevinovat

Data publicării:
duane davis la tribunal
Duane Davis, fostul lider al unei bande de gangsteri acuzat de crimă în cazul uciderii rapperului american Tupac Shakur, în urmă cu 27 de ani. Fotto: Profimedia

Duane Davis, fostul lider al unei bande de gangsteri acuzat de crimă în cazul uciderii rapperului american Tupac Shakur, în urmă cu 27 de ani, a pledat nevinovat joi, la un tribunal din Las Vegas, relatează News.ro.

FB: El s-a lăudat că a fost „comandantul” operaţiunii de ucidere a lui Tupac Shakur.

 

Davis, cunoscut sub numele de „Keefe D”, a fost acuzat de crimă în septembrie, deşi nu el a fost cel care a ţinut arma în timpul asasinatului comis la 7 septembrie 1996.

Acum în vârstă de 60 de ani, fostul lider al bandei South Side Compton Crips din Los Angeles, a recunoscut de mult timp implicarea sa în uciderea lui Tupac Shakur, care avea 25 de ani la acea vreme. În special, el s-a lăudat că a fost „comandantul” operaţiunii de ucidere a lui Tupac şi a patronului casei de discuri Death Row Records, Marion Knight, cunoscut sub numele de „Suge”, ca represalii pentru un atac asupra nepotului său.

Dar când a apărut joi în faţa instanţei din Las Vegas, Duane Davis a pledat „nevinovat” la acuzaţia de crimă. Conform legii din Nevada, oricine promovează sau participă la crimă, chiar şi indirect, poate fi acuzat de crimă. Tupac Shakur, cunoscut pentru hiturile sale Dear Mama, California Love şi Changes, era o mare vedetă în lumea rap în momentul morţii sale

El era angajat al casei de discuri Death Row Records, asociată la acea vreme cu banda din Los Angeles Mob Piru, care era de mult timp în război cu banda South Side Compton Crips a lui Duane Davis. Procurorii au explicat luna trecută că procuratura bănuia de mult timp că „Keefe D” era implicat în crimă, dar nu avea suficiente dovezi pentru a-l acuza.

Dar totul a devenit mai clar când Davis, care era ultimul membru supravieţuitor al echipei din Cadillac-ul din care s-au tras focurile de armă, a publicat o autobiografie şi a vorbit despre crimă la televiziune.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri