"Sapă o gaură în pieptul meu. Nu o să mor din asta". Linda Evangelista face dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul de sân

Data actualizării: Data publicării:
linda evangelista
Linda Evangelista a pozat pentru Vogue. Chipul modelului, „deformat” de o procedură cosmetică, a fost „corectat” cu benzi și elastice. Foto: Instagram

Linda Evangelista, unul dintre cele mai cunoscute top-modele din anii '90, a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal că a supravieţuit în ultimii cinci ani la două episoade de cancer la sân.

Fostul simbol al modei, care va fi în curând în centrul seriei documentare Netflix „The Super Models”, nu a vorbit niciodată până acum în public despre problemele sale de sănătate.

Linda Evangelista a fost diagnosticată prima oară cu cancer în 2018. Avea atunci 53 de ani și a luat imediat decizia de a face o mastectomie bilaterală. „Cancerul de sân nu avea să mă omoare”, povesteşte ea astăzi.

Patru ani mai târziu, în 2022, Linda Evangelista a descoperit că boala revenise, de data aceasta cancerul era localizat într-unul dintre muşchii pectorali, scrie News.ro.

Ea îşi aminteşte că i-a spus chirurgului ei: „Sapă o gaură în pieptul meu. Nu vreau să fie drăguţă. Vreau să sapi. Vreau să văd o gaură în pieptul meu când termini. Mă înţelegeţi? Nu o să mor din cauza asta”. 

Linda Evangelista a dat asigurări pentru The Wall Street Journal că starea ei de sănătate este „bună” în prezent. Cu toate acestea, medicul a avertizat-o că boala ar putea recidiva. „Ştiu că sunt cu un picior în mormânt, dar profit la maximum de viaţă”, a glumit modelul.

În 2022, topmodelul a dezvăluit că a suferit o operaţie estetică nereuşită, care i-a lăsat cicatrici inestetice pe corp şi a forţat-o să renunţe la locul de muncă şi să trăiască practic în izolare.

La 33 de ani de la celebra copertă Vogue pe care apar supermodelele Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington şi Cindy Crawford fotografiate de Peter Lindberg, imaginea a fost recreată pentru numărul din septembrie al revistei. Lipseşte Tatjana Patitz care a murit anul acesta. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri