#TuristÎnRomânia. De ce nu putem atrage mai mulți turiști ca Bulgaria, deși avem mai multe atracții

Data actualizării: Data publicării:
litoral

România este ţara care atrage tot mai mulţi turişti de la an la an. Aproape 13 milioane, mai exact! Într-un top al destinaţiilor autohtone, pe primul loc este Bucureştiul, care a atras peste două milioane de turişti, numai anul trecut, urmat de Braşov şi Constanţa.

Cel puțin 2,4 miliarde de euro au cheltuit străinii la noi în ţară, o cifră care confirmă faptul că exploatarea cu cap a potenţialului uriaş pe care îl are România în acest domeniu reprezintă o sursă uriaşă de bani pentru bugetul ţării.

Suma poate fi una mult mai mare dacă învăţăm din lecţia vecinilor nostri, care au reuşit să convingă, cu mai puţine obiective turistice, dar prin servicii premium, peste 12 milioane de turişti sa viziteze Bulgaria sau Ungaria.

De 1 mai, Digi24 vă prezintă o radiografie a turismului românesc, cu bune şi cu rele, cu lecţii învăţate sau cu examene picate. Pentru asta avem nevoie şi de părerea dumneavoastră, a telespectatorilor Digi 24 și a ascultătorilor Digi FM.

Vrem să ne arătaţi ce înseamnă pentru dumneavoastră să fii turist în România. Trimiteţi-ne poze, înregistrări video şi informaţii despre problemele de care v-aţi întâlnit în vacanţa românească pe numărul de Whatsapp 0771 100 304, pe adresa de mail redactie@digi24.ro, pe contul de Facebook Digi24 sau în direct colegilor noştri de la Digi FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri