Radu Oprea, despre suspendarea negocierilor pentru noul Guvern: Propunerea lui Ciolacu este de bun simț

Data actualizării: Data publicării:
stefan-radu-oprea-ministru-afaceri-comert-govro

Liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, susține că propunerea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a suspenda negocierile pentru formarea noului Guvern până la rezolvarea crizelor din Educație și Sănătate este „una de bun simț”, care arată „o înțelegere a nevoilor oamenilor și dorință de a găsi prin dialog soluții rapide”.

Într-o postare publicată sâmbătă pe Facebook, Oprea susține că pentru părinții care muncesc și nu au cu cine să-și lase copiii, greva generală reprezintă o reală problemă și „trebuie să primească un răspuns rapid și adecvat”.

„Luni trebuie să-mi duc copilul la școală și nu știu ce să fac? M-a întrebat ieri un părinte, explicându-mi că lucrează și că unii dintre profesori sunt în grevă, iar alții nu. Se gândea să-și ia concediu el sau soția, pentru că nu aveau alte ajutoare, dar nu știa pe ce perioadă. Îi era teamă că dacă se prelungește incertitudinea și își ia concediu neprogramat prea mult timp riscă să își piardă locul de muncă. Acestea sunt problemele imediate ale oamenilor pentru ziua de luni, ale profesorilor sunt legate de nivelul de salarizare. Și ele trebuie să primească un răspuns rapid și adecvat”, a scris senatorul PSD, sâmbătă, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre propunerea liderului PSD, Marcel Ciolacu, de a suspenda negocierile și a prioritiza rezolvarea crizelor din Educație și Sănătate spune că este o inițiativă de bun simț. „De aceea, propunerea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a suspenda negocierile pentru formarea noului guvern pentru a da prioritate rezolvării acestor probleme este una de bun simț, de înțelegere a nevoilor oamenilor și de dorință de a găsi prin dialog soluții rapide. Unii politicieni, orbiți de propriile ambiții, cred că bravura pe rețelele de socializare rezolvă îngrijorările din societate. Așa, niciodată nu vor reuși să găsească răspunsuri, din contră aș spune, fac doar să adâncească ruptura dintre ei și cetățeni. Cuvintele bombastice, emfaza nu țin locul dialogului real. Iar PSD susține că doar prin discuții directe se pot găsi soluții și recâștiga încrederea între partenerii sociali. Aceasta trebuie să fie prioritatea imediată pentru a da răspuns sutelor de mii de părinți care și-au pus aceleași întrebări ca amicul meu și zecilor de mii de profesori care manifestează”, a mai scris Oprea, pe Facebook.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri