Călătorie simbolică în jurul lumii, la Timișoara

Data publicării:
treasurehunt
În Capitala Banatului, studenții s-au plimbat în jurul lumii într-o "excursie" inedită, de 21 de kilometri, presărată cu multe comori. 100 de tineri din toată țara s-au înscris la o vânătoare de comori de proporții, care le-a dat șansa să descopere Timișoara, dar și să afle informații despre cele mai importante destinații turistice din lume. Studenții au făcut escaladă ca pe Himalaya, au dansat cazacioc exact ca rușii și s-au fotografiat în preajma unor mașini scumpe, așa cum fac turiștii care ajung în Dubai.

În goana după comori, participanții au făcut o plimbare simbolică prin Islanda, Rusia, Anglia sau Germania. Fiecare student a primit și un pașaport special pentru călătoria în jurul lumii.

"Până acuma am fost în Anglia, în Turcia, în Rusia și în Dubai. Arată-ne și pașaportul tău, te rog. Aaa, ok, uite poza și țările. Am fost păcălit la poză."

"E o provocare, la fiecare task pe care îl primi e o adevărată provocare, cunoști atâția oameni noi, e foarte fain. E prima dată când participi? Da, e prima oară!"

Vânătoarea de comori s-a întins pe un traseu special de 21 de kilometri, iar la fiecare check-point studenții au avut parte de o probă mai puțin obișnuită. Aici, tinerii au ajuns în Himalaya și au făcut escaladă.

"Căpitanul echipei trebuie să se urce până la jumătatea peretelui, pentru a-și arăta curajul și voință. În schimb, ceilalți membri ai echipei vor primi alte provocări de la check-pointiști. Eu propun să fie domnul cel care urcă pe panou.

După munții stâncoși, a urmat și o destinație exotică - studenţii au ajuns în Emiratele Arabe, în Dubai, pentru o nouă probă.

"Arătați-vă valoarea! Împărțiți-vă în echipe de câte două persoane, fiecare făcând o poză cu o mașină luxoasă. Pleacă BMW-ul! Gata! Ce penibil mă simt! Da!"

Evenimentul „Comoara Ligii AC" (se citește A CE) a ajuns la cea de-a zecea ediție.

"Fiind o ediție aniversară, ediția cu numărul 10, ne-am gândit să facem ceva mai special și să-i plimbăm prin lume, iar task-urile și checkpoint-urile sunt adaptate pentru diferite regiuni ale globului. Spre exemplu avem un checkpoint care se vrea a fi Himalaya, iar acolo ei vor trebui să escaladeze un perete, în Rusia vor dansa kazacioc, iar în Grecia vor avea întreceri sportive conform olimpiadei", a explicat Cosmin Cîrlea - coordonatorul Ligii AC.

Vânătoarea de comori a reunit studenți din toată țara. Echipa care a realizat cu brio călătoria în jurul lumii și a obținut cel mai mare punctaj a fost premiată cu un cufăr, iar restul au primit globuri pământeşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri