Sari la conținut

Cea mai recentă achiziție, debut cu gol

ACS Poli Timișoara a remizat, 1-1, pe terenul sârbilor de la Spartak Subotica, în al doilea amical al iernii. Unicul gol al bănățenilor a fost reușit de cea mai recentă achiziție - un croat sosit tocmai din campionatul... Islandei.

Elevii lui Ionuț Popa au remizat, 1-1, pe terenul celor de la Spartak Subotica - locul opt în prima ligă sârbă. Golul alb-violeților a fost reușit de cea mai recentă achiziție a bănățenilor. În vârstă de 31 de ani, croatul Josip Fucek a semnat ieri un contract valabil până în vara lui 2018 cu ACS Poli. Atacantul a evoluat ultima dată, în Islanda, la Vikingur Reykjavik și este al treilea croat din lotul lui Ionuț Popa, după Leo Novak și Iosip Soljic.

Fucek a bifat o oră de joc în tricoul alb-violet, în avanposturi, alături de Pedro Henrique, întro partidă în care tehnicianul timișorean a menajat nu mai puțin de șapte jucători, din motive medicale și în care Artean a fost eliminat, cu un sfert de oră înainte de final, pentru cumul de cartonașe galbene. ACS Poli mai are programate încă trei teste în următoarea săptămână. Primul, peste două zile, pe terenul sintetic din cadrul Bazei 2 a Politehnicii, împotriva celor de la CSM Școlar Reșița, cu începere de la ora 14:30.

Pe aceeași temă