Sari la conținut

Cu gândul revanşei, înapoi în Georgia

Timişoara Saracens a avut parte de o vacanţă scurtă. Campionii se întorc în Georgia, pentru prima manşă a semifinalelor Continental Shield cu RC Batumi. Cele două echipe au mai stat faţă în faţă în decembrie, când gruzinii s-au impus cu 20 la 17, întrun meci din grupe.

<p>

 

"Sperăm că am pus la punct jocul nostru în grămadă ordonată și faza de după. Apărarea în jurul spontanelor și credem că alta va fi reacția noastră în meciul cu Batumi" - Cosmin Cioriciu, antrenor înaintare Timișoara Saracens.

 

"Mesajul pe care l-am transmis băieților e că nu mai dorim să mai vedem acel meci încă o dată. Vrem să vedem Timișoara la adevărata valoare'' - Dușan Filipaș, vicepreședinte Timișoara Saracens.

<p>
Bănăţenii ştiu că vor avea parte de o nouă replică solidă, dar spun că au învăţat din experienţa de pe coasta Mării Negre şi au de gând să tranşeze calificarea înaintea confruntării de pe Cluj Arena, de peste 10 zile. Sosene Anesi îl va avea la dispoziţie pentru primul joc din 2018 şi pe Stephen Shennan, revenit după o accidentare de lungă durată.

<p>

"Am lucrat mult cu staff-ul medical al echipei, pentru că am vrut să nu ratez ocazia aceasta de a intra în teren" - Stephen Shennan, Timișoara Saracens.

<p>


"Este un meci în 4 reprize, sperăm să câștigăm cât mai multe dintre ele, iar la Cluj să fim noi cei care mergem mai departe" - Cosmin Cioriciu, antrenor înaintare Timișoara Saracens.

<p>


În cealaltă semifinală se întâlnesc nemţii de la Heidelberg şi italienii de la Calvisano. Cele două echipe câştigătoare se vor înfrunta într-o dublă manşă în aprilie pentru un loc în grupele Challenge Cup.