Sari la conținut

De la Hollywood, la Hunedoara

De la Hollywood, la Hunedoara. Actorii Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan au filmat in acest sfarsit de săptămână la Castelul Corvinilor. Starurile vor apărea într-un spot publicitar pentru un joc online. Filmările au durat 3 zile, iar castelul a încasat aproape zece mii de euro.

Devenit celebru pentru rolurile din seriale de succes, precum "Grey's Anatomy" sau "The Walking Dead" , Jeffrey Dean Morgan s-a ferit de camerele televiziunilor. Aşa că fanii au aşteptat răbdători ca starul să ia o pauză de la filmările pentru reclama la un joc online.

„Acum e cu filmările, şi trebuie să aşteptaţi? Normal, aşteptăm, vă place de el atât de mult? Da, suntem fani.”

Şi mai scump la vedere a fost Aaron Eckhart, cel care a dat viaţă personajului Harvey Dent, într-un film din seria Batman.

„De azi dimineaţă, am venit să văd filmările, e ceva, o ocazie unică. Actorii care filmează aici? Da,mă interesează foarte mult, de aceea stau.”

„E foarte atractiv, dar dar n-am deranjat, am ieşit repede, să-şi facă şi ei treaba, băieţii.”

„Ne-ar fi plăcut să-i cunoaştem, dar din păcate nu am reuşit să îi întâlnim, sperăm data viitoare, dacă o să mai fie vreun spot publicitar...”

Pentru reclama în care apar Jeffrey Dean Morgan şi Aaron Eckhart, Castelul Corvinilor a primit 42 de mii lei. Aproape un sfert din încasările obţinute în 2016 din închirierea spaţiilor pentru diverse producţii.

„în cursul anului trecut, la castelul de la Hunedoara s-au filmat 3 producţii importante. Iată că 2017 începe în forţă din acest punct de vedere”, precizează Elena Iancău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara.

Spotul publicitar va fi apărea peste aproximativ două săptămâni. Unele cadre vor fi filmate la cetatea Râşnov, însă fără cei doi actori.