Beat şi fără carnet, un tânăr a provocat un accident grav

Data publicării:
ACCIDENT FELDIOARA

Martorii spun că tinerii se plimbau pe marginea drumului, când au fost surprinşi de maşina care venea cu viteză. Şoferul nu a oprit după ce i-a lovit pe tineri. A lăsat maşina şi a revenit apoi la locul accidentului, pentru a vedea cum se simt adolescenţii, fără să recunoască, însă, că el este cel vinovat. Cei doi tineri loviţi, în vârstă de 16, respectiv 18 ani, au fost duşi de urgenţă la spital. 

"În urma accidentului, cele două persoane au suferit mai multe plăgi craniene, o toragie şi fractură la clavicula stângă. Sunt în stare gravă şi au fost transportate, în comă, la spital de către echipajele SMURD", declară lt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

Maşina avariată a fost găsită ascunsă printre blocuri. Oamenii legii l-au ridicat pe şofer, care avea o alcoolemie de 0,8.  "Colegi de-ai mei au făcut verificări şi au reuşit capturarea unei persoane. Facem verificări să vedem dacă este vorba despre persoana care a condus autoturismul implicat în accident",afirmă subcomisar Daniel Oprea, Poliţia Rutieră Braşov.

Şoferul nu avea carnet de conducere iar maşina cu care a provocat accidentul era a unui prieten. A găsit-o cu cheile în contact şi a luat-o fără să întrebe, afirmă tânărul, care se află în arestul poliţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri