Debut pentru Rauhanen

Data publicării:
HOCHEI RAUHAMEN

Finlandezul nu a avut parte de multe antrenamente alături de noi săi elevii şi încă este în perioada de acomodare atât cu propria echipă, cât şi cu restul combatantelor din Liga Mol.

"Nu ştiu foarte multe despre competiţie sau despre adversari. Chiar echipa mea o voi cunoaşte în perioada pe care o vom petrece pe gheaţă. Pot să vă promit doar că ne vom dărui total, şi vom vedea apoi dacă este de ajuns. Cu siguranţă vom fi răi pe gheaţă", a declarat Kari Rauhanen, antrenorul echipei Corona Braşov.

Şi ciucanii vin cu propriile noutăţi în faţa celor de la Corona, după ce şi-au întărit lotul prin aducerea a doi jucători, ambii cu meciuri la activ în NHL. În tabăra braşovenilor o veste bună este revenirea pe gheaţă a lui Nagy Csaba, dar galben-albaştrii vor fi în continuare fără candianul Josh Bonar, accidentat. Partida de la Miercurea Ciuc va avea loc sâmbătă, de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

În clasamentul Ligii Mol, Corona se află pe locul 5 cu 49 de puncte acumulate, la trei lungimi distanţă de ocupantele locurilor trei şi patru, Miskolc şi HSC Miercurea Ciuc, dar cu unul respectiv două meciuri disputate în plus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
ionut stroe ministrul sportului
Reacția ministrului Ionuț Stroe la cazul de dopaj de la Corona Brașov
HANDBAL
HANDBAL. Cel mai dificil adversar
HOCHEI
HOCHEI. Cupa rămâne la Miercurea Ciuc
CORONA HANDB
HANDBAL. Remiză pentru Corona
sport patrick gante
FOTBAL. Patrick Gânţe, debut cu "triplă" la naţionala U15 a României
Partenerii noștri