Explozie la o casă din judeţul Cluj

Data publicării:
casa explozie

Apelul la 112 s-a dat la ora 8.00 dimineața. Pompierii au intervenit cu autospeciale și mașini de descarcerare, dar și cu patru ambulanțe, atât din Cluj-Napoca, cât și din Huedin.

"Când am ajuns, două persoane erau sub dărâmături și a durat cam 15 minute până când am scos decedatul afară", a povestit un vecin. 

"Prima persoană recuperată, după câteva zeci de minute, a fost un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era în stare conştientă şi stabil. Persoana respectivă ne-a dat indicaţii despre unde am putea să găsim a doua persoană, care la scurt timp a fost găsită, dar din păcate, cu traume incompatibile cu viaţa", a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Bărbatul rănit în explozie a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. Potrivit medicilor, a suferit arsuri şi traumatisme, acesta fiind stabilizat şi menţinut sub observaţie.

"Motivul a fost o butelie și ieșea gazul din ea și a făcut o presiune, care a făcut explozia aceea. Femeia, proprietară, când a intrat în bucătărie, nu a simțit sau nu știu ce s-a întâmplat, când a vrut să aprindă aragazul a făcut și explozia", a explicat Ioan Antal, primarul localităţii.

Explozia a afectat şi alte şapte case din vecinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri