A început "Litoralul pentru toţi". Ediţia de primăvară durează până pe 15 iunie

Data publicării:
CAMERA HOTEL

 

Un sejur la mare în exrasezon vă poate salva economiile. În afară de preţuri mici, turiştii vor avea parte şi de alte avantaje.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare "Litoral - Delta Dunării": "Bonusul pe care îl oferim turiştilor care aleg să vină prin programul "Litoralul pentru toţi în această perioadă, este intrarea gratuită, voucherul de atracţii la toate atracţiile din judeţul Constanţa. Toate motivele de a veni la mare, sperăm ca şi vremea să fie frumoasă".

Preţurile mici sunt valabile doar pentru un sejur de cel puţin şase nopţi. Tarifele pentru cazare, cu mic dejun inclus, pentru o persoană costă în medie 205 lei la un hotel de o stea, 315 lei la hotel de 2 stele, 425 lei la hotel de 3 stele, 485 lei la hotel de 4 stele şi 605 lei la hotel de 5 stele.

Anca Nedea, manager hotel:  "Noi am venit cu un pachet special pentru Litoralul pentru toţi, incluzând în acest pachet clasic de şase nopţi de cazare de mic dejun cu cazare şi accesul la Spa Center, la facilităţile noastre de wellness, proaspăt renovate printr-un proiect pe fonduri europene".

Angajaţii hotelurilor muncesc de dimineaţa până seara pentru ca totul să fie impecabil în spaţiile de cazare.

Mihaela Popa, cameristă: "Turiştii vor avea parte de cele mai bune condiţii, de cele mai bune camere! Camerele sunt foarte curate!".

Loredana Vesparu, reporter Digi24 Constanţa: "O noapte de cazare, în această cameră, în plin sezon estival costă aproximativ 800 lei. În schimb, de astăzi până pe 15 iunie, turiştii care vor ajunge la mare vor plătii acelaşi preţ pentru un sejur de 6 nopţi, pentru aceleaşi condiţii de 4 stele".

Bucătarii spun că le pregătesc turiştilor meniuri diversificate.

Vasile Puricel, bucătar şef: "Avem meniu internaţional, cu preparate din fructe de mare, că tot venim la mare, sau muşchi de vită la grătar, dorada la grătar dar şi meniuri cu specific românesc."

Tot agenţii de turism spun că acest program este unul de succes datorită creşterii numărului tot mai mare de oameni care vin pe litoral în perioada mai-iunie, august-septembrie.

Cristian Bărhălescu, manager agenţie de turism: "Avem şi în această perioadă de mai iunie o sumă de clienţi care preferă să vină pentru că acum este cea mai bună perioadă, acum este curat, acum este totul pregătit, este nou, toată lumea este dornică să primească turişti."

Pentru ca totul să decurgă conform aşteptărilor nu mai lipseşte decât ca vremea să fie frumoasă, pentru că soarele atrage la fel de mulţi turişti ca preţurile mici.

Preţuri cazare 

1* = 235 lei / persoană / 6 nopţi
2** = 315 lei / persoană / 6 nopţi
3*** = 425 lei / persoană / 6 nopţi
4**** = 485 lei / persoană / 6 nopţi
5*****= 605 lei / persoană / 6 nopţi

reporter: Loredana Vesparu
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri