Ofertă completă cu distracţie inclusă

Data publicării:
Untitled

Staţiunea Mamaia este cunoscută în special pentru viaţa de noapte. Cele mai în vogă cluburi din ţară se mută în fiecare vară pe litoral, iar mii de turişti petrec până în zori cu şampanie scumpă, printre animatoare îmbrăcate sumar.

Mamaia este atât de apreciată de specialiştii din domeniu, încât anul trecut a fost premiată la Monte Carlo, ca fiind cea dinamică staţiune din Europa.

Premiul oferit staţiunii a contribuit şi la decizia ca anul acesta la malul Mării Negre să fie organizat Festivalul Internaţional al Cluburilor.

Corina Martin spune că„ pentru a atrage şi turişti la acest festival ne gândim la pachete turistice care să includă pe lângă cazare şi masă, vouchere de intrare în club. Suntem în discuţii cu proprietarii de cluburi şi astăzi şi luni ne întâlnim să vedem ce ar putea oferi ca să contribuie la program“. 

Voucherele vor asigura turiştilor nu numai intrare liberă în cluburi, dar şi reduceri la nota de plată.

„Vom pune pe hârtie ce vor conţine şi ce le vom da turiştilor cu aceste vouchere. Luaţi în calcul şi posibilitatea să le oferiţi clienţilor băuturi gratis? Nu ştiu poate că da, în funcţie la ce înţelegeri vom ajunge cu cei de la asociaţia litoral“, a precizat reprezentantul unui club din Mamaia. 

Neoficial, administratorii cluburilor vorbesc despre o şampanie pe care să o ofere turiştilor, ceea ce înseamnă o reducere de cel puţin 200 de lei la nota de plată.


În acest program se vor înscrie majoritatea cluburilor de fiţe din Mamaia, iar hotelierii îşi freacă deja mâine. Sunt siguri că acest bonus le va umple hotelurile.

„Într-adevăr, probabil vor veni mai mulţi turişti străini şi sperăm să vină mai mulţi turişti străini. Însă, sperăm că agenţiile să ne ajute să aducem turişti mai mulţi şi în timpul săptămânii“, a precizat reprezentantul unui hotel din staţiune.

Atenţie însă, pentru a avea parte de tichetele care să vă aducă reduceri la nota de plată din club, turiştii trebuie să îşi facă rezervări prin agenţiile de turism din ţară. Sătpămâna viitoare însă, discuţii vor avea loc şi cu tour operatorii din străinătate pentru promovarea acestor tichete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri