Revelion la mare, la preţ de sezon estival. Sute de turişti vor petrece Sărbătorile în hotelurile de pe litoral

Data publicării:
revelion restaurant

Sunt zece hoteluri de 3, 4 şi 5 stele de pe litoral care sunt deschise şi iarna. Majoritatea sunt în Mamaia. Iar hotelierii au pregătit pachete speciale de Crăciun şi de Revelion pentru turiştii care vor să vadă marea la sfârşit de an.

"În seara de Revelion avem concert, iar pe 1 ianuarie concert Direcția 5. Pe lângă asta le-am pregătit clienților tot felul de surprize, la spa, la brunch și petrecere tradițională", a spus Răzvan Dobre, manager hotel 5 stele.

Pentru că în sezonul rece majoritatea românilor merg la munte, unde au ocazia să se bucure de sporturile de iarnă, hotelierii de pe litoral îi ademenesc pe turiști cu oferte buna la la piscine și în centrele spa.

Anca Nedea, manager hotel 4 stele: "Tratament inclus la spa, asta înseamnă accesul în zonă umedă, fitness, jacuzzi, piscină, saune, dar și tratamente, duș vichy, împachetări corporale, ritualuri de înfrumusețare".

Evident că inclusiv meniul a fost atent conceput, pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe.

Vasile Purice, șef bucătar: "Avem panierata de brie, cu garnitură de mere caramelizate și un sos de fructe de pădure. De asemenea, vor mai fi și alte preparate, cum ar fi un rulou de Sibas acompaniat de o garnitură de sparanghel cu babycorn".

Preţurile sunt la fel de mari ca acelea din plin sezon estival. Spre exemplu, la un hotel de 3 stele, pentru trei nopţi de cazare de Crăciun sau de Revelion, turiştii plătesc cel puţin 550 de lei de persoană, iar la cele de 4 stele, 650 de lei. Pentru cei cu pretenţii, la hotelurile de 5 stele tarifele pornesc de la 1.500 de lei, pentru 3 nopţi, dar ajung şi la 4.500 de lei de persoană, pentru cei care rezervă apartamente. 

Hotelierii care îşi vor întâmpina turiştii la finalul anului spun că se aşteaptă ca în următoarele două săptămâni gradul de ocupare să crească şi mai mult. 

reporter: Daniel Leancă
operator: C. Vârban, A. Brînzaru

TARIFE REVELION PE LITORAL

Hotel 3 stele:

de la 550 de lei, 3 nopţi, de persoană, în cameră dublă

Hotel 4 stele
de la 650 de lei, 3 nopţi, de persoană, în cameră dublă

Hotel de 5 stele:
de la 1.500 de lei, sejur 3 nopţi, de persoană, în cameră dublă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri