Serbare pe banii primarului. Petrecerea l-a costat 5000 de euro pe edilul din comuna Mihai Viteazu

Data publicării:
grameni la chef

Mâncarea a fost preparată dis de dimineaţă, chiar în curtea casei primarului. Şase persoane au prăjit peşte şi au fiert fasole şi orez în ceaune imense.

Cu puţin timp înainte de începerea slujbei, mâncarea a fost încărcată într-o maşină şi dusă la Căminul Cultural unde aşteptau sute de guri înfometate.

500 de porţii de fasole şi orez cu peşte i-au îmbiat pe meseni. Prânzul a fost oferit de însuşi primarul comunei, care a scos din buzunarul propriu nu mai puţin de 5000 de euro pentru sărbătoarea de astăzi.

Are şi de unde: este cel mai prolific fermier din localitate. Explicaţia gestului său este însă mult mai simplă şi lumească decât punerea în mişcare a strategiei pentru viitoarele alegeri.

Aceasta este al optulea an consecutiv în care edilul filantrop finanţează din propriu buzunar mese pentru localnici. Cât despre bucate, oamenii au numai cuvinte de laudă.

La plecarea de la masă fiecare localnic a primit câte un cozonac pentru cei de acasă care n-au reuşit să ajungă până la căminul cultural. 

reporter: Liviu Burghelea
operator: Mihai Ciobanu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri