Baschetbaliştii craioveni au atins "suta" pentru prima dată în Polivalentă

Data publicării:
030214 baschet

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon, în partida de pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 100-55, şi se menţine în prima partea a clasamentului Ligii Naţionale.

Oltenii au mai stabilit şi un record. Pentru prima dată de când joacă în Polivalentă au făcut ca tabela să arate numărul 100. Meciul a fost tot timpul la discreţia craiovenilor, care şi-au adjudecat fiecare dintre cele patru sferturi, 28-15, 25-13, 26-9, 21-18. Bureau a fost, ca de obicei, omul-spectacol, reuşind să înscrie 20 de puncte, însă a fost depăşit de tânărul Gavrilă, cel care a terminat meciul cu 21 de puncte. În acest joc, Milan Nisic şi-a permis să-i menajeze pe Popescu şi Seals, doi dintre baschetbaliştii cu cele mai multe minute jucate în acest sezon.

Oaspeţii, cu un singur succes în acest campionat, au venit la Craiova în ziua meciului doar cu 10 jucători, înghesuiţi într-un microbuz. Cu Alexandru Olteanu pe post de jucător, antrenor şi conducător au făcut tot posibil să limiteze proporţiile scorului, însă numai bunăvoinţa oltenilor a făcut ca diferenţa să nu fie şi mai mare. La final, marinarii au fost invitaţi de craioveni la o masă comună.

Vineri, craiovenii joacă la Oradea, într-un derby pentru play-off, cu CSM din localitate, meci ce va fi de la ora 19:00 în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri