CS Universitatea Craiova, în fruntea clasamentului

Data publicării:
041113 CSU
Din articol

CS Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie în clasamentul Ligii a II a, seria a doua, după cea de-a V-a victorie din tot atâtea meciuri cu Ovidiu Stângă pe banca tehnică. Oltenii au învins sâmbătă, la Oradea, pe FC Bihor, după golul marcat de Andrei Sin, în minutul 71 şi are 18 puncte în clasament, după nouă etape disputate.  

Nici la partida de la Oradea tehnicianul craiovean nu a putut folosi cel mai bun unsprezece. Cu Izvoranu suspendat şi Ferfelea absent din cauza răcelii puternice, Stângă a fost nevoit să împrovizeze. A fost inspirat şi la schimbări, atunci când l-a înlocuit pe veteranul Opriţa, cel care a avut o evoluţie ştearsă, cu Andrei Sin, iar la 15 minute după ce a intrat pe teren, acesta a adus victoria de trei puncte pentru craioveni. După acest succes, CSU a făcut rocada în fruntea clasamentului cu FCU, echipă de care s-a distanţat la 2 puncte. Între cele două s-a infiltrat Gloria Bistriţa, formaţie ce a învins pe final de meci Metalul Reşiţa.

În această săptămână, Liga a II-a programează două etape, ultimele din acest tur de campionat. CSU va evolua miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu CSM Râmnicul Vâlcea, iar la final de săptămână se va deplasa la Piteşti, pentru duelul cu FC Mioveni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri