Jucătorii echipei Pandurii Târgu-Jiu au plecat încrezători spre Portugalia

Data publicării:
021013 PANDURII PORTUGALIA

Jucătorii echipei Pandurii Târgu-Jiu au plecat spre Portugalia, acolo unde mâine seară vor juca în etapa a doua din grupele Europa League împotriva formaţiei Pacos de Ferreira. Gorjenii sunt încrezători că se vor întoarce din aceasta deplasare cu cel puţin un punct.  

„Am făcut poate cele mai bune meciuri în deplasare, când nimeni nu ne mai da nicio şansă”, a spus Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii Târgu-Jiu.

„Încercăm să nu pierdem partida şi să obţinem puncte, primele puncte pentru Pandurii Tg. Jiu în grupele Europa League”, a precizat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurii Tg. Jiu.

Buleică şi Ciucur, marcatorii de la Braga, care au adus calificarea în grupe a echipei Pandurii Târgu-Jiu, speră să repete isprava şi în meciul de joi seara.

„Eu sper să marchez, dar mai important este să bată echipa. Dacă marchez eu şi nu câştigăm nu este nicio bucurie”, a spus Alin Buleică, jucător Pandurii Tg. Jiu.

„Noi mergem la victorie, avem mare nevoie de punct sau de puncte să luptăm pentru locul II în continuare”, a spus Alexandru Ciucur, jucător al echipei Pandurii.

Meciul dintre Pacos de Ferreira şi Pandurii Târgu-Jiu va fi transmis în direct la Digi Sport, joi seara, de la ora 22:00.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri