Revelion în staţiunea Băile Govora, judeţul Vâlcea

Data publicării:
301213 govora

După trei ani în care nu s-a organizat nimic de Anul Nou în Govora, mâine, autorităţile locale vor schimba asta. Aproximativ 300 de oaspeti din toate colţurile ţării vor petrece noaptea dintre ani într-un hotel de 4 stele, recent modernizat. În bucătărie este mare forfotă: se pregătesc bucatele tradiţionale şi, bineînţeles, prăjiturile.  

Încă de duminică dimineaţa, recepţia hotelului era plină. Oameni din diferite colţuri ale ţării au fost bucuroşi să revină în locurile în care cu mulţi ani în urmă îşi petrecuseră sărbătorile. Cu toţii au fost impresionaţi de schimbările produse între timp.

Cameristele fac ultimele pregătiri înainte de sosirea oaspeţilor, aşa încât totul să fie impecabil. Condiţiile unui hotel de 4 stele îşi spun cuvântul încă de la intrare.

Şi la bucătarie, activitatea a început deja. Meniul pentru noaptea dintre ani este unul bogat.

Hotelul, devenit monument istoric, a fost construit cu mai bine de 100 de ani în urmă. De curând a fost reabilitat cu fonduri europene. Lucrarea a durat trei ani, timp în care festivităţile au fost oprite. Acum, ofertele sunt variate. Pachetele de sărbători sunt cuprinse între 900 şi 1.600 de lei.

Beneficiaţi, în primul rând, de cazare în nişte camere la standarde foarte ridicate în ambele locaţii, precum şi de un program de divertisment şi agrement foarte variat, care include un dejun la Salinele Ocnele Mari, pomana porcului, organizată în mod tradiţional, cu gătirea de porc în faţa turiştilor, precum şi o orchestră cu muzică live şi ansamblu de dansatori în cadrul hotelurilor”, explică Andrei Marcu, director marketing.

Cu aşa condiţii şi un astfel de program de sărbători, autorităţile locale, în administarea cărora se află hotelul, nu pot decât să se bucure că după atâţia ani, staţiunea uitată de turişti prinde din nou viaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri