SCM „U” Craiova şi „U” Mobitelco Cluj, spectacol baschetbalistic de excepţie

Data publicării:
041113 BASCHET

SCM "U Craiova şi „U” Mobitelco Cluj au oferit cel mai spectaculos meci al începutului de sezon în Liga Naţională la Baschet. În faţa a peste 3.000 de fani, craiovenii au controlat prima parte a partidei şi la pauza mare au intrat în avantaj, scorul fiind 39-31.  

La revenirea de la cabine, diferenţa a crescut pentru olteni la 12 puncte, dar ce a urmat este greu de imaginat. În doar patru minute, clujenii au răsturnat situaţia în favoarea lor. Cu un minut şi jumătate înainte de final, ardelenii aveau şase puncte, dar împinşi de la spate de suporteri, elevii lui Mandic, fără Seals care a fost eliminat, au dus jocul în prelungiri, cu doar opt secunde înainte de finalul timpului regulemantar. Oltenii au început crispat cele cinci minute de prelungiri şi asta s-a văzut, iar Dzambic a fost şi el eliminat. Din nou oaspeţii au avut cinci puncte avans cu un minut înainte de final. La scorul de 85-87, Marici a avut două aruncări libere. Pe prima a transformat-o, iar pe a doua a ratat-o, dar clujenii au ieşit în afara terenului cu mingea şi atacul a aparţinut oltenilor. Bureau a repus din margine, dar Căpuşanu nu a nimerit ţinta, iar victoria a revenit oaspeţilor, care s-au impus cu 87-86, în aplauzele întregii asistenţe, care a luat parte la un spectacol sportiv de excepţie.

În acest moment, Craiova este pe locul opt, cu nouă puncte. În următoarea etapă, oltenii vor juca sâmbătă, la Sibiu, cu Atlasib.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri