Drama unui copil

Data publicării:
accident copil

Era ora 3 dimineaţă când copilul a căzut de la etaj. Angajaţii şi unii clienţi l-au auzit plângând şi l-au adus pe braţe în hotel.

La scurt timp, poliţia şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului. Băiatul a fost preluat de medicii, iar poliţiştii au încercat să afle de la mamă ce s-a întâmplat. Numai că nu s-au putut înţelege cu ea.

Costel Busuioc - adminstrator hotel: "E pericol zi de zi. Cam tot timpul este sub influenţa alcoolului. Şi cred că are şi un comportament violent vizavi de copil".

Violenţa şi alcoolul sunt doar o parte din ororile la care este supus copilul de către mamă. Femeia se prostituează în acea cameră de faţă cu băiatul ei.

Costel Busuioc - adminstrator hotel: "Vine cu clienţi aici, cu unul, cu altul. Vă daţi seama, e greu pentru copil să vadă aşa ceva".

Din fericire pentru copil, căderea i-a fost atenuată de o prelată. S-a ales cu fractură de femur şi acum se află în grija medicilor. Când a ajuns la spital şi mama, nici nu ştia de la ce etaj a căzut copilul ei.

Virgil Cristea - şef secţie Chirurgie Pediatrică: "Nu eram eu de gardă, era o colegă de-a mea. Dar aşa s-a prezentat cazul, mama era sub influenţa băuturilor alcoolice. Copilul urmează să fie operat, probabil că mâine".

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a căzut minorul şi mai ales unde era mama lui în acel moment.

Cristina Tatulici - purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "În cauză s-a constituit o echipă de cercetare care efectuează verificări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul".

Inspectorii de la Protecţia Copilului spun că, în cazul minorului, se impun măsuri urgente.

Ciprian Groza - dir. adj. DGASPC Galaţi: "Derulăm această anchetă şi la spital, şi la hotelul la care s-a întâmplat acest eveniment nefericit, şi la domiciliul din buletin al mamei. S-ar impune să-i oferim o măsură de protecţie. Mai exact, probabil copilul va fi luat în grija statului".

Băiatul în vârstă de 7 ani va mai rămâne cel puţin 10 zile în spital, timp în care inspectorii de la Protecţia Copilului vor lua o decizie în privinţa lui.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri