30 de orădeni, protest în Piața Unirii

Data actualizării: Data publicării:
protest

În ciuda vremii neașteptat de calde, doar 30 de orădeni au participat, duminică, la protestul organizat în Piața Unirii față de actuala guvernare PSD-ALDE. Cei prezenți s-au declarat nemulțumiți de modificările aduse legilor Justiției și de direcția greșită în care spun că se îndreaptă țara.

„Am impresia că România se încălzește la frig. Avem nevoie de frig ca să crească temperatura civică. Anul 2017 a fost anul în care ei era să îngroape demoncrația, iar noi era să o salvăm. Tare mă tem că în 2018 una dintre cele două care era să se întâmple, se va și întâmpla”, spune Alin Dobai, organizatorul protestului.

„Așteaptă, zic eu, românul și semnalul președintelui, care sperăm că va veni și după 20 ianuarie cred eu că va începe bătălia adevărată pentru justiție”, consideră un protestatar.

Protestatarii au arborat steaguri ale monarhiei, iar la ora 19 au ascultat imnul de stat. Oamenii speră că după 20 ianuarie, când în București este anunțat cel mai mare protest din ultima perioadă, cât mai mulți români să iasă iarăși în stradă.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri