Sari la conținut

Accident mortal în Satu Mare. Un om a murit după ce două maşini s-au ciocnit

Un bărbat de 76 de ani a murit în această după-amiază, în urma unui grav accident produs la ieșirea din municipiul Satu Mare, pe șoseaua E81. Aflat la volanul unui autoturism, bărbatul a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un sătmărean de 50 de ani.

9

Din impact, cea de-a doua mașină s-a răsturnat în afara drumului.

Spre locul accidentului s-au îndreptat de urgență patru echipaje ale pompierilor, o ambulanță și două echipe ale SMURD Satu Mare. Cum ambii șoferi erau prinși în mașinile făcute zob, salvatorii au fost nevoiți să taie vehiculele ca să-i elibereze.

"Unul dintre șoferi (un bărbat în vârstă de 50 de ani) a fost extras din autoturism în stare de conștiență, însă cu politraumatisme la nivelul brațelor și picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Din nefericire, cel de-al doilea șofer (un bărbat în vârstă de 76 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către medicul prezent la fața locului", se arată într-un comunicat al ISU Satu Mare.

Tot la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare a ajuns și soția şoferului de 50 de ani, care a suferit însă doar răni ușoare.

Redactor: Adrian Laboș / Foto: ISU Satu Mare