Sari la conținut

BASCHET. Americanul Martin Zeno a revenit după trei luni în lotul CSM Oradea

Martin Zeno a revenit în angrenajul echipei antrenate de Cristian Achim după o pauză de aproape trei luni. Primele minute bifate în victoria CSM-ului la Piteşti au însemnat pentru extrema americană şi debutul în actualul sezon al Ligii Naţionale.

Cele 11 puncte marcate în 24 de minute jucate spun totul despre dorinţa lui de a fi din nou pe teren.

„Cred că ne-am lipsit reciproc. Ştiu cum e munca în echipă şi când am revenit mi-am spus că trebuie să fiu agresiv, să îmi fac jocul, să mă bucur de el. A fost bucurie", spune Martin Zeno, extremă CSM CSU Oradea.

La a doua sa accidentare mai serioasă în tricoul formaţiei orădene, Martin Zeno a catalogat pauza forţată ca un adevărat calvar.

„A fost o perioadă grea. Să stai deoparte şi să te uiţi la echipă cum merge înainte, cum se antrenează în fiecare zi, a fost greu, mai ales în competiţie când aş fi vrut să ajut echipa. A fost greu. Dar tot ce pot să fac acum este să muncesc din greu şi să fiu pregătit pentru ce urmează."

Americanul este la al treilea său sezon cu CSM Oradea, cu care a reuşit anul trecut să câştige al patrulea titlu din carieră. Zeno a mai fost campion în Cipru şi în Finlanda, de două ori.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa